Påsk Seals vänder sig till Salesforce att förbättra vården för patienter med funktionshinder

Om föräldrar från Kalifornien Bay Area behövde behandling för sin autistiska barn, är chansen att de skulle börja med att diskutera frågan med sin primära vårdgivare – säger Kaiser. Kaiser kan hänvisa familjen till påsk Seals Bay Area, en ideell organisation som tillhandahåller tjänster för personer med autism och andra funktionsnedsättningar.

Därifrån kan påsk Seals ha barnet ta några diagnostiska tester och skicka resultatet till Kaiser. Den ideella kan sedan ge terapi för barn och arbeta med andra vårdsamordnare för att hitta rätt kombination av behandlingar.

Fram till nu, skulle påsk Seals Bay Area i stort sett samordna allt detta på papper. Den ideella sade torsdag, men att det med hjälp av Salesforce.com relativt nya hälso Cloud för att hantera patienternas information samt alla relationer – med läkare, terapeuter, apotekare och andra – som krävs för att behandla en patient.

Som en specialitet vårdgivare som passar in i ett komplicerat nät av behandlingsalternativ, är påsk Seals precis den typ av kund Salesforce är catering till med sin hälsa Cloud – enheter som behöver CRM-liknande verktyg för att hålla fokus på patienten.

Inte längre kan en enda sjukhus göra allt för att ta hand om en patient, “förklarade Dr Joshua Newman, chefsläkare och GM för Salesforce Healthcare och Life Sciences.” Som patient nu, vi skytteltrafik mellan ett gäng olika folk som har ett egenintresse i vår behandling tränar.

Bay Area grenen av påsk Seals har ett nätverk av mer än 3500 utövare, och det är samarbete med Salesforce kan vara en språngbräda för den ideella att expandera parternship nationellt.

Även hälso- och sjukvård utgör en sjättedel av USA ekonomi, det är en fraktur i systemet med otaliga lokala och regionala partnerskap. Ineffektivitet som finns är “verkligen svårt problem att lösa i en top-down sätt”, säger Newman.

Följaktligen är Salesforce försöker inte ersätta befintliga elektroniska patientjournal (EPJ) system, eller till och med importera alla informations utövare lagring i dessa poster. “Det skulle vara unweildy och inte vad som är nödvändigt”, sade Newman. Han tillade: “En plattform som detta har aldrig setts i vården – som vi löser problem för människor, de kommer att ge oss mer data.

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin, Cloud,? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar

Påsk Seals kommer utnyttja sin interna EHR med Världshälso Cloud, för att bidra till en del information lättare till andra enheter. Newman sade att han förväntar sig att ideella att avsevärt skära ned på sin e-posttrafik med Salesforce samarbetsverktyg Chatter.

Dessutom kan påsk Seals använda Health Cloud tillsammans med andra Salesforce moln. Det kommer att använda Salesforce Community Cloud för att stödja sitt nätverk av utövare, liksom marknadsförings molnet för att kommunicera med givare. Det är också med hjälp av App Cloud att bygga anpassade mobila applikationer, såsom en laddningsingångs app som utövare kan använda när de utför i hemmet besök.

Hälsa moln existerar inte av sig själv, “Newman sagt, kallar att dess” unika värde proposition.

Det är inte över för Windows och enheter. Men Microsofts framtid är allt om molnet och abonnemang, eftersom dess ekonomi och företags prioriteringar visar.

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar