Grundare guide till att lansera en start (gratis ebook)

Turning en bra idé till ett livskraftigt företag kräver fördjupad forskning, noggrann planering och kunniga utförande. Det kräver också en stor mängd optimism, uthållighet, och uthållighet. Det är inte för svag i hjärtat – och graden av misslyckande är hög. Men att lära sig vad det innebär och veta vad som väntar kan hjälpa till att styra dig mot ett lyckat resultat.

I en liten avvikelse från våra vanliga verkställande guide format fokuserar denna senaste ebook på tips och strategier för att hjälpa blivande entreprenörer. Det erbjuder en realistisk syn på olika aspekter av start resan, inklusive den process av att utarbeta en affärsplan, att välja en av grundarna, bygga rätt team, att samla in pengar, och navigera de risker som kan uppstå längs vägen. Det ser också på ett antal lovande startups och grundare som har lanserat företag som sträcker sig från ett innovativt fastighetsbolag till en plattform för att jämföra och se över affärssystem.

Grundare guide till att lansera en start är tillgänglig som en gratis PDF nedladdning för registrerade webb och elaptopcomputer.com medlemmar. Om du inte redan är medlem kan du klicka här för att registrera. Det tar bara ett ögonblick.

Deakin Uni, Ytek avspark maskininlärning algoritm forskning för utbildning simulering

Flipkart och Paytm blir omedelbar rivaler, inställning scenen för e-handel strid

Varför kineserna har förvandlat Indien Vandra budbärare till en enhörning och vad WhatsApp kan lära av det

? Uber lider $ 1.2b halvåret förlust: Rapportera

Start-ups, Deakin Uni, Ytek avspark maskininlärning algoritm forskning för simulering utbildning, e-handel, Flipkart och Paytm bli omedelbar rivaler, inställning scenen för e-handel strid, start-ups, Varför kineserna har förvandlat Indien Vandra budbärare i en ? unicorn och vad WhatsApp kan lära av det, e-handel, Uber lider $ 1.2b halvåret förlust: Rapportera