Google Apps behandlar statliga arbetare med obegränsad lagring i molnet

Det är budgetplanering tid för teknik beslutsfattare som de ser framåt till nästa år och plan för var att fokusera sina IT-resurser för att göra den största effekten. Vi har perspektiv och forskning för att hjälpa till att informera dessa beslut.

Google for Work – företaget arm Google Apps – nu erbjuder obegränsad moln lagring för att alla amerikanska regeringen arbetstagare.

I ett blogginlägg fredag, Google for Work president Amit Singh sade att över helgerna, Google för arbete och Google App Engine fick FedRAMP (Federal Risk och Authorization Management Program) tillstånd att driva.

Bemyndigandet innebär att säkerheten för båda plattformarna har bedömts mot federal normer. FedRAMP innehåller en lista över certifierade molnleverantörer till myndigheter som vill använda molnet som en del av sin IT-infrastruktur.

“Och eftersom detta tillstånd – tillsammans med sina pågående villkoren – täcker vår gemensamma infrastruktur, det gynnar alla befintliga Google Apps for Work och App Engine kunder också,” Singh skrev i inlägget.

I det förflutna, har Akamai, Microsoft och Amazon Web Services fått FedRAMP certifiering.

Mer

? Googles DeepMind hävdar viktig milstolpe i tillverkningsmaskiner tala som människor

Google köper Apigee för $ 625.000.000

Box integreras med Google Dokument, Spring

? Google vederlägger Microsofts Edge batteri påståenden: Chrome på Surface varar längre

speciell funktion

Googles sök uppdateringar för Drive och applikationer: Nu ska du filhantering lättare, Google for Work stärker Gmail med Data Loss Prevention, Google Cloud Platform uppgraderar MySQL databastjänst

? Artificiell intelligens, Googles DeepMind hävdar viktig milstolpe i tillverkningsmaskiner tala som människor, utvecklare, Google köper Apigee för $ 625.000.000, Cloud, Box integreras med Google Docs, Spring, Mobility, Google vederlägger Microsofts Edge batteri påståenden: Chrome på Surface varar längre