Facebook lager godkänts för notering på Nasdaq

Ännu en Facebook-dokument har just publicerats med United States Securities and Exchange Commission (SEC). Den här gången är det företagets FORM 8-A, vilket bekräftar att Facebooks lager har registrerats och godkänts för notering på Nasdaq.

Här är den relevanta utdrag

Facebook, Inc. ( “Registrerad”) innefattar härmed genom hänvisning i beskrivningen av dess klass A stamaktier, nominellt värde $ 0,000006 per aktie, ska registreras nedan finns under rubriken “Beskrivning av kapitalet” i innehavarens Registration Statement på formulär S-1 (Bild nr 333-179.287), som ursprungligen lämnats in till Securities and Exchange Commission ( “kommissionen”) den 1 februari 2012, i dess ändrade lydelse (nedan “Registration Statement”), och i prospektet ingår i registration statement lämnas in separat av innehavaren med kommissionen i enlighet med artikel 424 (b) enligt lagen om värdepappers av 1933, vilket prospekt skall anses ingå som referens.

Registrantens klass A stamaktier skall registreras nedan har godkänts för notering på NASDAQ Global Select Market The NASDAQ Stock Market LLC under symbolen “FB”.

Under de senaste månaderna, var en ond Facebook krig rasar mellan Duncan Niederauer New York-börsen (NYSE) och Robert Greifeld Nasdaq. Förra månaden, ett rykte föreslog Facebook hamnade plocka Nasdaq. Detta bekräftades senare av Facebook i sin IPO ansökan uppdatering.

Facebook erbjuder 180 miljoner aktier i sin klass A stamaktier och de säljande aktieägarna erbjuder 157.42 miljoner aktier av serie A stamaktier. Facebook grundare och vd Mark Zuckerberg kommer personligen att sälja 30,2 miljoner aktier för börsintroduktionen. Trots detta kommer han fortfarande kontrollerar majoriteten av företaget: 57,3 procent av röstberättigade aktier efter börsintroduktionen. Företaget har satt en $ 28 till $ 35 IPO prisklass, men många förväntar Facebook kommer att ta upp det som slutdatum närmar.

Facebook förväntas allmänt att börja handla i veckan under “FB” ticker. Många tror att detta fredag ​​är den stora dagen, aktier kommer att prissättas den 17 maj, med handel med början den 18 maj Detta rykte kommer att slå ut en annan, som säger att det kan uppstå en fördröjning.

Hur mycket är Facebook värt;? Facebook-filer för $ 5 miljarder IPO, Facebook IPO i bilder och Facebooks IPO av siffror, Facebook-uppdateringar IPO arkivering att understryka Zynga affär, Facebook detaljer Zuckerberg $ 500.000 lön, 45% bonus, Facebook ändrar IPO en fjärde gång innefattar Q1 2012 ekonomi, Facebook sätter $ 28 till $ 35 IPO prisklass, Facebook roadshow startar med en video, IPO prospekt släppt

? CommBank samarbetar med Barclays för mobila betalningar, innovation fintech

Den Hyperledger Project växer som gangbusters

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Visa att testa blockchain system för internationella penningöverföringar

Bank;? CommBank partner med Barclays för mobila betalningar, fintech innovation, säkerhet, Den Hyperledger Project växer som gangbusters, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck, Bank, Visa att testa blockchain system för internationella penningöverföringar