Cisco ändrar sin lapp schema, nästa omgång 26 mars

Cisco har gjort om hur den hanterar lappar rör sig mot en mer förutsägbar schema.

Enligt Ciscos nya strategi kommer att släppa patchar på fjärde onsdagen i mars och september. Som sätter upp den första omgången av fläckar från Cisco den 28 mars.

I ett meddelande, sade Cisco

Denna tidsplan förändring kommer inte begränsa oss från omgående publicera en enskild IOS säkerhetsmeddelande för en allvarlig sårbarhet som är offentligt avslöjas eller som vi är medvetna om aktivt utnyttjande.

? Nätverk, Cisco köper container start ContainerX, innovation, tech arvet från de olympiska spelen Rio, Sakernas Internet, Cisco kommer att skära 5.500 jobb i senaste omstrukturering, nätverk, Cisco Ax upp till 14.000 anställda: Rapportera

Cisco antar denna strategi som svar på omfattande feedback från kunder, som söker ytterligare förutsägbarhet för stöd planering och distributionscykler.

Den nuvarande format IOS säkerhetsbulletiner kommer att förbli densamma. Programvaran tabellen i rådgivande innehåller en lista över rekommenderade utsläpp (om möjligt) för varje programvaru tåg som tar upp alla de säkerhetsproblem som ingår i paketet.

Cisco köper behållaren startup ContainerX

Tech arvet från de olympiska spelen i Rio

Cisco kommer att skära 5.500 jobb i senaste omstruktureringen

? Cisco Ax upp till 14.000 anställda: Rapportera