Amazon Kindle Fire: Mycket mer öppet än jag trodde

James skrev en artikel tidigare i morse förklarade att han trodde att Kindle Fire och Nook Tablet är inte så öppna som han hade hoppats. Nu när jag har använt båda enheterna för en dag (stora, flersidig översyn kommer hit i morgon) Jag håller inte med James och personligen tror att Kindle Fire är mycket mer öppet än jag någonsin trodde att vi skulle få se, speciellt direkt ur lådan.

Förr i tiden en viktig orsak jag alltid köpt Kobo eller Barnes & Noble Nooks för läsning var mer öppen karaktär och stöd för EPUB och andra standarder medan Amazon var ganska låst med sin Kindle innehåll. Således, jag hade förväntat mig att se samma sak på Amazon Kindle Fire. Men genom att helt enkelt koppla in Kindle Fire till din PC eller Mac kommer du att se det interna minnet visas som en enhet där man kan dra bilder, dokument och annat innehåll direkt på enheten. Dessutom, genom att följa dessa steg beskrivs av min kompis Sascha Segan i sin guide titeln Hur man driver nästan alla Android App på Kindle Fire, kan du förvandla din nya Kindle Fire i en mycket funktionell Android tablett.

Jag har nu både Kobo och Nook eboksläsare applikationer och böcker på min Amazon Kindle Fire så med denna en enhet jag kan läsa alla böcker jag har köpt genom åren på en enda enhet. Visst, kan jag göra detta med min Apple iPad också, men Kindle Fire är endast $ 199.

För den allvarliga geek, har både Kindle Fire och Nook Tablet också rotade och du kan hacka bort till din glädje också. Jag tvivlar på vanliga konsumenten kommer att bry sig om att göra detta, men dessa tabletter är båda ganska öppna IMHO.

Snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötning

Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik

Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator

ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Bärbara datorer, snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötas, rörlighet, Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik, bärbara datorer, Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator ; Bärbara datorer, ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet