Acer rullar ut Aspire Z3-605 Windows 8 allt-i-ett-dator börjar på $ 699,99

Eftersom antalet allt-i-ett PC val expanderar tillverkarna försöker differentiera sina erbjudanden något sätt de kan. När det gäller den nya Aspire Z3-605 är Acer betonar medievänliga funktioner till ett överkomligt pris.

Den Z3-605 är inte något speciellt spec-wise: en sista generationens Intel Core i3-3227U processor, 4 GB RAM, 1 TB hårddisk och DVD-enhet i en 23-tums enhet. Så Acer förgyller affären med en full 1080p IPS-skärm med en pekskärm möjlighet att använda sig av Windows 8: s touch kapacitet. Den innehåller en HDMI-port så att du kan ansluta videoutrustning för att dra nytta av skärmens 1,920×1,080 upplösning.

Dessutom Z3-605 har ett par 3-watts framåtvända Harman Kardon högtalare som utgång ljud som har optimerats med hjälp av Dolby Home Theater v4 ljudteknik. Det är den första allt-i-ett för att utnyttja Harman Kardon-högtalare. Chassit kan också luta från 10 till 30 grader för att låta dig placera skärmen som du tycker passar.

Den bästa delen av den nya Aspire kan vara start pris: $ 699,99 och $ 799,99 för en pekskärm version. Andra versioner i serien kommer att innehålla Core i5-processorer och upp till 8 GB RAM.

Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering

Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik

Lenovo biffar upp PC erbjudande med 2-i-1 tablett Yoga bok, Yoga 910 konvertibla laptop

Microsofts Windows 10 “Redstone 2 test build 14915 nu tillgänglig för datorer, telefoner

Windows 10, Microsoft Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, rörlighet, Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik, hårdvara, Lenovo biffar upp PC erbjudande med 2-i-1 tablett Yoga bok, Yoga 910 konvertibla laptop, Windows 10, Microsoft Windows 10 “Redstone 2 test bygga 14915 nu tillgänglig för persondatorer, telefoner