Förfalskade chips: A $ 169.000.000.000 tech försörjningskedjan huvudvärk

Falska halvledare har frodats genom företag och militären och är en $ 169.000.000.000 risk för elektronikkedjan, enligt analysföretaget IHS.

Enligt IHS har dessa falska marker frodats och används för industriella ändamål och finns i bilar, hemelektronik, trådlös och nätverksväxel och datorer. Analog chips, mikroprocessorer, minne och transistorer vanligen förfalskas.

Här är en titt på de vanligaste förfalskade typer halvledare och procentuell andel av marknaden mätt i intäkter.

Vad är risken? Till att börja med finns det kvalitetsfrågor kontroll. Dessa förfalskningar chips skapas av material som kunde räddas avfall. Produkten nedfallet kan variera från små saker som avbrutna samtal till mycket större frågor som planet kraschar, medicinska frågor och miljarder dollar i returnerade varor.

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september