EMC, VMware avslöja hyperconverged VxRail apparaten

EMC: s konvergerade arm infrastruktur VCE har presenterat sitt utbud av VxRail apparater i ett försök att konkurrera uppkomlingar Nutanix och Simplivity i hyper konvergerade infrastrukturmarknaden.

Förebådade tidigare denna månad, VxRail apparaten familjen kombinerar EMC: s datatjänster och systemhantering med VMwares Sphere och Virtual SAN programvara. Målet är att skapa mjukvara definierade lagring som native integrerat med vSphere i en enda produktfamilj med en stödpunkt.

Apparaterna kommer att köra EMC: s datatjänster inklusive replikering, säkerhetskopiering och moln skiktning utan extra kostnad. Dessutom RecoverPoint för virtuella maskiner, Virtual SAN, vSphere Data Protection och EMC Data Domain är alla tillgängliga.

Under tiden kommer VCE VxRail chef ge medvetenhet hårdvara med nära realtid meddelanden om tillståndet för program, virtuella och händelser. VxRail Appliances kan använda EMC moln tiering att omfatta mer än 20 offentliga moln som VMware vCloud Air, Amazon Web Services, Microsoft Azure och snart Virtustream för ytterligare 10TB av on-demand molnlagring för varje produkt.

“De nya apparater sätta IT organisationer på väg att eliminera komplexitet och kollapskostnadsstrukturer”, säger Chad Sakac, ordförande i konvergerade plattformar uppdelningen av EMC, i ett uttalande.

Mer: New VCE VxRail apparat erbjuder genväg till programvarustyrd datacenter

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september