Dell svar på HP och Apple: 2G Core 2 Duo, 20-tums bildskärm, $ 499

Detta var för bra för att missa. Idag, med hjälp av den här länken, för $ 499 kan du få följande Dell Vostro 200m system utan fraktkostnader

Rekommenderade uppgraderingar: För $ 30 mer du kan dubbla hårddisken till 160 GB, och för 50 $ mer du kan stöta processorn Intel® Core ™ 2 Duo Proc E6550 (2,33 GHz, 4MB L2Cache, 1333FSB). Glöm inte att lägga till $ 10 för en optisk mus (jag kan inte tro att de lämnade ut det), och högtalare om du inte har någon. Spelare kanske vill planerar att lägga till en PCI-e grafikkort om integrerad grafik inte är tillräckliga. Skatt ej inräknat.

Jag beställde bara ett par för mina barn och ville dela priset med dig innan det löper ut. Jag har ingen anknytning till Dell annat än att vara en kund. Njut av!

Via: SlickDeals

Intel® Core ™ 2 Duo Proc E4500 (2.20GHz, 2MB L2-cache, 800FSB), Äkta Windows® XP Home Edition eller Vista Home, Dell 20 tums widescreen E207WFP Analog Flat Panel Display, 2GB Dual Channel DDR2 SDRAM 667MHz – 2DIMMs, 80GB Serial ATA hårddisk (7200RPM) w / dataströms Cache ™, enhet: 16X DVD +/- RW-enhet, Intel® Graphics Media Accelerator 3100, Integrerad 7,1 Channel Audio, Dell USB-tangentbord, Dell rullningsmus, Microsoft Works 8, ett år Ltd garanti med nästa arbetsdag service på plats

Intel lanserar 7: e generationen processorer för att driva 4K UHD till massorna

Vision och neurala nät driver efterfrågan på mer kraftfulla marker

Nvidia lanserar virtuell GPU övervakning, analys

AMD slår tillbaka mot Intel dominans med Zen

Processorer, Intel lanserar 7: e generationen processorer för att driva 4K UHD till massorna, processorer, Vision och neurala nät driver efterfrågan på mer kraftfulla marker, datacenter, Nvidia lanserar virtuell GPU övervakning, analys, hårdvara, AMD slår tillbaka mot Intel dominans med Zen