Bygg en Windows 10 dator för $ 495

En hel del läsare har frågat efter en skiss spec för en dator som kan köra Windows 10 och få saker gjorda, men som inte kommer att bryta banken. Här har du.

Jag vill inte ha en iPad Pro, jag vill ha en OS X-tablett, Windows 10 uppgradering lämnade dig låg lagringsutrymme? Frigör gigabyte med ett par klick, All rah-rah över nya iPhone lanserar börjar känna patetiskt, Premium “Android smartphones dör, Samsung svarar på Galaxy Note 5 S-Pen fel, Hur får man ut det mesta av din uppladdningsbara batterier

Det är faktiskt möjligt att bygga en ganska ordentlig dator för under $ 500. Kan du köpa billigare från en OEM? Visst kunde, men jag tvivlar på att du kan köpa mycket bättre för pengarna. Dessutom, eftersom du vet allt som gick in i systemet, kan du diagnostisera problem eller utföra uppgraderingar mycket enklare än du kan på en stor låda OEM PC.

Om du vill ge detta system mer grymta för spel eller grafikprocessorn så kan du enkelt lägga till en separat grafikkort. Något som ASUS Radeon R7 250X, som säljs för runt $ 120, skulle vara en bra start.

Windows 10, Microsoft Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lanseringen, Windows 10, Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu tillgänglig på abonnemang från Microsofts molnpartner; Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

top picks

Kör Diskrensning efter uppgradering till Windows …, SE FULL GALLERI, 1 – 5 av 6, NEXT, PREV

Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering

Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen

Windows 10 Enterprise nu tillgänglig på abonnemang från Microsofts molnpartner

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela