Apple sanering detaljhandeln butikshyllorna med konsekvent tillbehör emballage

En av anledningarna till Apple är så framgångsrik i den mobila rymden är detaljhandels närvaro och kundservice tillhandahålls på dessa platser. Som rapporterats av 9to5Mac är Apple arbetar med tredjeparts tillbehör beslutsfattare att omforma förpackning för en konsekvent detaljhandel erfarenhet.

När en paria i företaget, har Apple tyst dykt upp som en älskling av chefer och yrkesverksamma på grund av användarvänlighet av iPhone och iPad. Vi tittar på hur inflödet av Apple-enheter förändrar tech landskapet i näringslivet.

Om du har tillbringat tid i en Apple Store kommer du att märka att förpackningen för officiella Apple-produkter har förändrats under åren och är nu väl överens med enkel vit förpackning, rena teckensnitt och högkvalitativa material.

De nya kraven för förpackningen kommer att resultera i en minskning i antal tillbehör. Apple har arbetat med ett antal företag och enligt en intern affär meddelande produkter från Tech21, Sena, Incase, Mophie, Logitech, och Life Proof visas på hyllor med den nya förpackningen.

Apple har redan tagit bort konkurrerande produkter från butikshyllorna, inklusive FitBit och Nike produkter som kan ta bort från Apple Watch försäljning. Detta drag av fast förpackningar kan också hjälpa Apple har ett visst inflytande mot tillbehörstillverkare skapar tillbehör baserade på iPhone läckor.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus