Glömma filmer, lägga till ett extra lager av Gorilla Glass till din iPhone

Vissa människor tycker inte om fall på sin iPhone, och det här inlägget är inte för dem. Om du fortfarande läser, är du förmodligen som mig och har tappat glas och aluminium leksak, på trottoaren, åtminstone en gång, och kanske flera gånger. Jag använder min iPhone så mycket att jag inte har råd att inte ha det skyddas av ett fall, och medan Applecare + är fantastiskt (och en måste köpa med en iPhone), är lika illa (eller sämre) besväret att få en iPhone repar som bekostnad.

Av ovanstående skäl, håller jag nästan alltid min iPhone i ett skyddsfodral. I själva verket, rotera jag mitt fall beroende på vad jag gör med min iPhone och där jag tar det. Det har varit min erfarenhet att sommarmånaderna är de farligaste för min iPhone eftersom jag använder det utanför mer, jag tar fler väg resor, och jag har mindre fickor för att lagra det i (think shorts och t-shirts).

Och sedan finns det vatten. iPhones hat vatten.

Dagens fall avbetalning är min favorit sommar iPhone fallet, eftersom det är super robust och vattenavvisande. Och ja, det kommer med ett extra lager av äkta Gorilla Glass på framsidan, som slår byxorna en film varje dag.

Ange Lunatik Taktik extremfallet (124,99 $) för iPhone 5, aka, Batmans iPhone skydd.

Den har en 6mm inverkan takstol runt omkretsen (som Taktik Seismik fall jag, granskas, i april 2013), vilket gör att din iPhone att överleva en nedgång på de flesta hårda ytor utan trauma. Den innehåller också täcker för blixten och hörlurar portarna så att sand och vatten inte komma in när de inte används, men min favorit funktion – händer ned – är det extra ark av Corning Gorilla Glass som skyddar min iPhone skärm från stötar, repor och sololja.

Förutom att alltid använda fall jag har alltid en film på framsidan av min iPhone för att skydda den från olika faror som lurar i fickorna, men också för att ge den extra skydd i händelse av ett fall. Gorilla Glass i Taktik extremfallet är ännu bättre. Till skillnad från filmer, som oundvikligen utvecklas spår, kan lossna, och något snedvrider bildkvalitet av iPhone 5: s Retina-skärm, är Gorilla Glass slät, icke-snedvridande, och nästan omöjligt att upptäcka när det är på. Gorilla Glass utför också precis som iPhone hemland skärm, och har noll inverkan på prestanda.

Även om det inte är vattentät (mycket få fall är), erbjuder Taktik Extreme bara tillräckligt med vatten och damm motstånd för att hålla min iPhone borta från problem under sommaraktiviteter, och jag inte oroa sig att använda den på stranden eller vid poolen. Jag hade inga problem med storleken på Lightning portöppning, men hörlursuttaget var lite ombonad med ljudkabeln i min bil (även om det fortfarande fungerade). Även bezel runt skärmen gör det lite svårare att dra appikoner mellan startskärmar, men inte mer än andra liknande fall som jag har använt. Liksom alla fall konsekvens Taktik Extreme tillför lite heft och vikt till annars svelte iPhone, men avvägningen är väl värt extra skydd, enligt min mening.

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, iPhone, iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7 ? Det kommer att kosta dig

Om du är grov på elektronik och letar efter ett fall som skyddar din iPhone från farorna med sommaren är Lunatik Taktik Extreme för dig.

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig