Department of Defense att standardisera på Adobes plattform

Adobe på måndagen sade vann en treårig företag licensavtal med det amerikanska försvarsdepartementet att standardisera på bolagets Creative Cloud och andra produkter.

Affären, som värderas till $ 40.500.000, innebär att armén, flygvapnet och Defense Information Systems Agency (DISA) kommer att standardisera på Adobe-produkter. Kontraktet tilldelades CDW regering enhet, som samarbetar med Adobe.

För försvarsdepartementet, den springande punkten i Adobe kontrakt kretsar kring formulär och dokument via Adobes Experience Management. Militären kommer att kunna skapa formulär, bearbeta dem och fånga data via mobila enheter.

När det gäller Creative Cloud kommer militären att använda Adobes programvara för att publicera marknadsföringsmaterial och distribuera dem på nätet.

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin