Dell lanserar nya produkter skydd mot hot för företaget

Dell har lanserat en ny serie av säkerhetslösningar för att skydda företagets kunder från framväxande digitala hot.

Uppenbarat denna vecka vid konferensen Dell World, PC-tillverkaren sade den nya serien “erbjuder ett nytt tillvägagångssätt” för malware blockering, sandlådor och datasäkerhet samtidigt förbättra flexibiliteten i ett företag.

I en förhandsvisning erbjuds på händelsen, Dell lyfte Sonicwall APT Protection Service, den första nya tillägg till den tekniska jätte säkerhetsportfölj. Den nya tjänsten, som finns på både brandvägg och e-postlösningar, skannar filer och karantän misstänkta filer tills en dom på filens risk kan nås.

Byggd på flerskikts sandbox-teknik och kunna utnyttja Dells molnkriminal plattform Sonicwall Grid, gör den avancerade ihållande hot tjänst användning av realtidsanalys från över 500.000 nästa generations brandväggar (NGFWs) för att förbättra nätsäkerheten.

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Dessutom är Dell erbjuder nu integrerad förvaltning av Dell Networking X-serien växlar genom brandväggen gränssnittet Dell Sonicwall, vilket ger kunderna möjlighet att hantera sina säkerhetsregler genom en enda konsol, öka den operativa effektiviteten och minska komplexiteten ofta förknippas med att skydda företagsnätverk .

Cyren, en molnbaserad Internet bevakningsföretag som ger hot upptäckt och säkerhetsanalys, har också antivirussignaturer för Dell Sonicwall Email Security program från version 8.2, gå DELL Sonicwall Grid AV, McAfee AV och Kaspersky AV som en del av Dells flerskiktade antivirus netto .

Dell har också släppt en identitet Cloud Access Manager 8.1, en SaaS-baserade, multi-autentisering säker åtkomst tjänst för interna och molnbaserade affärssystem, som kommer att vara tillgänglig 28 oktober över hela världen.

Dessutom Dell Security Solutions meddelade tre nya tillägg till Dell Data Protection (DDP) portfölj för att stärka skyddet av uppgifter på resande fot

Vid konferensen, Dell meddelade också en hybrid moln system med teknik som utvecklats gemensamt med Microsoft, är avsett för företagsmarknaden där spelarna är ännu att flytta till molnet och kräver en låg risk, enkel övergång.

Läs vidare: Top Picks

Dell Data Protection | Cloud Edition 2.0 gör det möjligt för företag att kryptera sina data och genomdriva politiska kontroller data flyttas från endpoints offentliga molnplattformar. Den senaste versionen vänder sig till Google Drive och Microsoft OneDrive för Business förutom Box och Dropbox,. Dell Data Protection | Server Kryptering tillhandahåller programvara kryptering för Windows-servrar i filial eller fjärranslutna kontor för att bättre skydda data på sårbara servrar; Dell Data Protection |. Endpoint Recovery ger kunderna möjlighet att enkelt kontinuerlig säkerhetskopiering för bärbara och stationära datorer och tabletter för att minska risken för dataförlust.

Topp prylar och tillbehör för hårdvara och datasäkerhet, hur man inleda en effektiv röda laget företag hack, I Ashley Madison kölvatten, här är en mans berättelse om kön, sorg och utpressning, ditt företag har drabbats av dataintrång. Nu vad,? 10 saker du inte visste om den mörka webben

FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän

WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål

Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer

Pentagon kritiserats för cyber nödsituationer av regeringen vakthund

Säkerhet, FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän, säkerhet, WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål, säkerhet, Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer, säkerhet, Pentagon kritiseras för cyber -emergency svar av regeringen vakthund