Kina öppnar nätet organdonation registret

Kinas första online-volontär organdonator register kommer att lanseras denna månad i ett försök att lindra bristen på organ för transplantation.

Liu Weixin, biträdande chef för Röda Korset nationella organdonation Management Center, sade en kan bli en donator genom att fylla i formulär på webbplatsen inställd på att öppna i slutet av juni, China Daily rapporterade på torsdag. Liu talade vid ett evenemang på Jilins universitet i Changchun, Jilin-provinsen.

Gao Xinpu, en division chef för centrum, kan också lagt till personer uppdatera personlig information efter registrering, och om de vill, återkalla föregående samtycke. Volontärer också inte kan donera om deras familj avvisa alternativ, sade han.

Registret kommer att spela en viktig roll i att sprida budskapet att organdonationer rädda liv, sade Gao och tillade att bli reigstered som volontär är inte en garanti för att du kan vara en donator.

iPhone, iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning, moln, Ansluten behöver moln era bättre nätverk, Cloud, Huawei hausse på moln mål, men försiktig i följande igenom, Smartphones, ZTE öppnar rösta för sin crowdsourced enhet, meddelar Axon 7 Mini

Enligt Kinas nationella hälsa och familjeplanering kommissionen, har landet 300.000 patienter i behov av livräddande organtransplantationer, men bara 10 tusen kan få en. Detta är långt bakom 3:59 förhållandet i USA.

Organ felbehandling är också vanligt i Kina. I april förra året har fem personer debiteras över en incident som ägde rum under 2011, där en sjutton år gammal tonåring sålde sin njure för att köpa en ny iPhone och iPad 2. Som svar Kina, inrätta en nationell orgel databas i oktober förra år, för att förbättra effektiviteten fördelning, underlätta myndigheternas tillsyn av donation och transplantation processer.

iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning

Ansluten behöver moln era bättre nätverk

Huawei hausse på moln mål, men försiktig i följande genom

ZTE öppnar rösta för sin crowdsourced enhet, meddelar Axon 7 Mini