Hitta närliggande skrivare lätt

Jag läste on10 några dagar sedan och kom över en lysande inlägg. Xerox har skapat en förare som ansluts direkt till Windows, och söker efter skrivare nära din fysiska plats,. För livet av mig, kan jag inte räkna ut hur det gör det, men det gör det väl. Jag försökte det igår i en mängd olika platser – Londons trådlös “molnet”, Starbucks (som har en skrivare öppen för användning), vårt campus bibliotek och även i salarna där jag lämnade för några veckor sedan – förmodligen hamna förvirrande minst en av konferensgäster där när han hittat något skrivs ut. Det fungerar utmärkt, och ett viktigt verktyg för studenter som flyttar runt och ta sina bärbara datorer med dem,. Som Sarah skrev kan du söka med en wifi-hotspot, använder den över på dina vänner hus, använda den på ditt arbete företagets nätverk, något sådär. (Om någon faktiskt vet hur det fungerar, lämna gärna en kommentar – Jag är mycket spännande) .; Detta är inte bara ett gratis verktyg för att ladda ner, men det fungerar även på icke-Xerox-skrivare. Med tanke på en massa människor idag arbetar på tåget, i ett kafé, på flygplanet, var som helst utom på kontoret, gör utskrift mycket lättare att göra, utan att behöva tala med IT (som är uppriktigt sagt förmodligen värdelös ändå) eller ansluter ledningar och konfigurera drivrutiner,. förmågan att hålla platser lagrade är en annan viktig del av denna tryck verktyg. Om du besöker samma plats mer än en, kan du spara platser och skrivare som den finner fäster sig till denna plats, när du skjuter upp din bärbara dator igen, kan din position ställas in och det kommer att se att skrivaren utan att behöva söka efter det igen,. det är angelägen om att betona ett par saker men. Den “förare” kan lika gärna vara “programvara”, ja det installerar en extra skrivare i Kontrollpanelen, men det är ganska meningslöst för användaren. Istället för att skriva till din vanliga skrivare, som ingen tvekan om du redan har på din skrivare och fax applet, du skriver ut till “Xerox Mobile Express Driver” och det kommer att öppna ett nytt fönster och leta efter skrivare nära dig.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus