Goalfest “för IT i VM

webbplatsen Australien går bakom scener att ta reda på hur australiska företag göra mål på världsarenan.

Och slutligen – även om detta har ingenting att göra med företagets IT – det skulle vara en tragedi att inte tala om vår expert.com.au speciella VM täckning. Den har alla de senaste hemunderhållning redskap för att få ut det mesta av att titta på en av de största idrottsevenemang, från plasma och LCD-TV, till projektorer, DVD-inspelare och surround ljudsystem.

Fjorton minuter in Argentina första VM-match den 10 juni, studsade ett huvud av goalpost och i Elfenbenskusten målvakten händer – och kanske hela vägen över mållinjen. Var det ett mål?

I detta fotogalleri, tar vi dig bakom kulisserna på FIFA: s IT-center och VM utsändningscentret i Tyskland.

Under de 64 matcher som ska spelas i VM 2006, uppskattningsvis, 3,2 miljoner åskådare kommer att passera genom 12 arenor att bevittna åtgärden första hand. Från ankomst avresa, kommer hela upplevelsen övervakas, effektiviseras och förbättras genom flera system från Siemens.

Som den officiella online hem för Socceroos kommer Yahoo7 VM webbplats fungera som en 24-timmars nyhetskälla, diskussionsforum och multimedia arkiv för fotbollsgalna australier hungriga för en fix.

Doug Gardner, Avayas VM Program vd på företagets förberedelser i Tyskland.

FIFA: s nätverk partner meddelade idag att väntade hackare att lansera stora överbelastningsattacker mot fotbolls-VM nätverk som det första spelet i den efterlängtade turnering i Tyskland drar närmare.

Sändaren SBS har beefed infrastrukturen bakom dess fotbolls-VM webbplats som Australiens deltagande för första gången sedan 1974 förväntas generera oöverträffade nivåer av online-trafik.

Efter ett misslyckat försök att olagligt komma åt VM IT nätverk på Korea och Japan spel fyra år sedan, har större vikt lagts på intrångsdetektering processer.

Värld fotbollens styrande organ FIFA kommer att ha mindre än en månad att installera hela IT-nätverk i alla arenor för VM-turnering denna europeiska sommar på grund av den sena mål i den tyska fotbollssäsongen.

Hur kommer ni att hantera både informationsteknik lag och företagens användning av tekniska resurser under VM denna månad?

Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction

Star Trek: 50 år av positiv futurism och djärv social kommentar

Kobo Aura ONE, först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme

Efter timmar, Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction, After Hours, Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, rörlighet, Kobo Aura ONE först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme, innovation, bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation

De bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation