Försvar expert: USA bör anställa hackare att utföra cyberkrigföring

Tidigare i år, en Federal Bureau of Investigation (FBI) verkställande sade att USA är “inte vinna” hacking kriget. En försvarsexpert tror att han har lösningen. Det är en mycket enkel: i stället för att åtala hackare, han tror att USA: s regering bör anställa dem.

John Arquilla, professor i försvarsanalys vid Naval Postgraduate School (NPS) och en före detta chef för Pentagons Information Operations Center for Excellence, intervjuades nyligen av Guardian. Här några relevanta utdrag

Han sade att USA hade fallit efter i cyber ras och som behövs för att inrätta en “ny Bletchley Park” av dator whizzes och codecrackers att upptäcka, spåra och störa fiendens nätverk. “Om detta gjordes, skulle kriget mot terrorn vara över”, sade han. … “De flesta av hackare jag har känt skulle älska att förstöra al-Qaida.

Låt oss bara säga att på vissa ställen du hitta killar med piercing och icke-reglerings frisyrer. Men de flesta av dessa typer av killar kan inte granskas på traditionellt sätt. Vi behöver en ny institutionell kultur som tillåter oss att nå ut till dem.

FBI: US förlora hacker krig, Richard Clarke: Kina har hackat alla stora amerikanska företag, tidigare Pentagon analytiker: Kina har bakdörrar till 80% av telekom, USA och Kina provsvar kapacitet via cyber krigsspel, hacktivists stal 100 miljoner poster i 2011; kinesiska hackare greps efter läckande 6 miljoner inloggningar

Arquilla uppfann termen cyberkrigföring två decennier sedan. Även om han medger några mästare hackare redan rekryterats, hävdar han många fler behövs.

Här är där jag håller definitivt med Arquilla: han kritiserade långa fängelsestraff för dataintrång. Jag tror att de är oftare än inte straffas alldeles utsträckning. Arquilla tillägger fängelsestraff lägga till spänningarna mellan regeringen och de som kan hjälpa den att bekämpa och försvara sina intressen på nätet. Han påpekar eftersom de flesta av dem inte “har politiska agendor, de kan förvandlas till patrioter.

FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän

WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål

Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer

Säkerhet, FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän, säkerhet, WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål, säkerhet, Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer, säkerhet, Pentagon kritiseras för cyber -emergency svar av regeringen vakthund

Pentagon kritiserats för cyber nödsituationer av regeringen vakthund