CES 2012: Lenovo rullar ut nya Ideacentre allt-i-ett-, speldatorn

Även om inte lika sexig som några av sina andra produktlanseringar, Lenovos nya stationära erbjuder bland annat ett par nya allt-i-ett-och en fullfjädrad speldator från den kinesiska tillverkaren.

Hårdvara, Lenovo biffar upp PC erbjudande med 2-i-1 tablett Yoga bok, Yoga 910 konvertibla laptop, hårdvara, Lenovo bloats upp Android med Microsoft Office och Skype, datorer,? Lenovo förblir positivt trots sex procent 1Q17 intäktsminskningen, rörlighet, Moto Z Force Droid Edition recension: splitter display, batteri för att hålla, och funktionell modulär design

Både Ideacentre b540 och B340 allt-i-ett-komma med ett alternativ för OneKey TV-teknik, som gör att du kan växla med bara en knapptryckning mellan PC-läge och med hjälp av displayen som en fullfjädrad TV. (Det ger dig också bild-i-bild-läge för att visa både på skärmen samtidigt.) Du använder även bildskärmarna som TV-apparater utan att stänga av datorn på, som TV hårdvara är oberoende av datorn.

Den billigare B340 inkluderar en 21,5-tums pekskärm, medan 540 har en ram mindre 23-tums skärm med valfri 3D-visning. Det ger dig också möjlighet för diskreta grafikkort som 2GB Nvidia GeForce GT 650M. Både all-in-one inkluderar en inbyggd 720p webbkamera och antingen en DVD-brännare eller Blu-ray-spelare. De kommer att finnas tillgängliga maj börjar på $ 699.

Lenovo är inte känd för sin prestanda stationära datorer, men Ideacentre K430 kan ändra på det. Detta torn (som är mer stiliserad än vanligt, men inte alltför mycket) har förmågan att hantera upp till 32 GB RAM, ett par hårddiskar eller SSD (eller en av varje), och två grafikkort i Nvidia SLI eller AMD CrossFireX konfiguration. För lagring på språng, packar det en portabel 500GB enhet med en framsidan Universal Storage Module (USM) gränssnitt docka. Medan basmodellen kommer att ställa dig tillbaka $ 599 när det släpptes i maj, kan du satsa du ska betala lite mer för en konfiguration med RAID 0-konfigurerade hårddiskar och Crossfire X grafik.

Mer CES 2012 täckning från denna webbplats och webbplatsen.

Lenovo biffar upp PC erbjudande med 2-i-1 tablett Yoga bok, Yoga 910 konvertibla laptop

Lenovo bloats upp Android med Microsoft Office och Skype

? Lenovo förblir positivt trots sex procent 1Q17 intäktsminskningen

Moto Z Force Droid Edition recension: splitter display, batteri för att hålla, och funktionell modulär design