Amazon Prime lägger över 1000 fler filmer, tv-program för direktuppspelning

Amazon allvarligt ökat sina Prime video streaming alternativ med tillägg av över 1000 fler film- och TV-titlar.

Nu, Primes videoalternativ är fortfarande inte alls i nivå med de andra stora kataloger av innehåll som finns på Hulu Plus eller Netflix Titta Direkt tjänst, liksom andra Video On Demand webbplatser tillgängliga från kabelleverantörer.

Home Media Magazine går så långt som att kopiera Amazon Prime som “single-största direkt hot mot Netflix”, som man skulle kunna komma överens med baserat på enbart pengar. Netflixs Direkt enbart Watch prenumeration är $ 7,99 per månad. Amazon Prime kör för $ 79 per år, som delar ner till ungefär $ 6,58 per månad. Det senare är faktiskt en bättre affär för dem som handlar med Amazon ofta som det innebär också längs de förmåner som Prime är känd för: fri två-dag sjöfarten och billig en-dag sjöfarten utan någon minsta beställningskrav.

Ändå Amazons erbjudande fortfarande blek i jämförelse för allvarliga filmentusiaster. (Det kan inte vara så bra om Amazon använder Free Willy som en av filmexempel på Prime prenumerationssidan.) Dessutom kan Netflix nås från flera mobila enheter samt spelkonsoler och internetanslutna TV. Amazon Prime är ganska begränsad till rutorna webbläsaren och hemunderhållning.

Men hypotesen denna webbplats är David Carnoy att en Android Amazon Instant Video app kan vara på väg när Amazons tabletter officiellt införas senare i år. Förmodligen skulle appen sedan laddas ner och installeras på andra Android tabletter, vilket gör Prime streaming mycket mer tillgängliga och lockande för en större kundbas.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Amazon CTO: Cloud computing definieras av dess fördelar, Tablet krig: RIM sänker Playbook beräkningar, Amazon förbereder tablett, iPad rullar på, Amazon tabletter enligt uppgift förberedd: Titta priserna faller, fri Amazon App för dagen (skärm), Amazons Kindle själv -publishing plattform drabbats av spam

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus