90 miljoner skäl Apple räknar iPhone 6s att bli en succé

Apple kan producera ett rekordstort antal nya iPhone 6s och 6s Plus mobiltelefoner, satsar på att det kommer att finnas tillräckligt med efterfrågan från upgraders och nya köpare år 2015. I slutet av detta år, Wall Street Journal rapporterade på onsdag, kan Apple ha 90 miljoner enheter byggas.

Det är avsevärt från förra årets iPhone 6 och 6 Plus produktionssiffror, som redan var ett rekordstort antal.

År 2014 beställde företaget mellan 70 och 80 miljoner telefoner i de nya större 4.7- och 5.5-tums storlek, vilket bidrog till att sporra efterfrågan från dem som ville större telefoner normalt återfinns från Googles Android hårdvara partner.

Har de nya modellerna göra någon skillnad?

Med tanke på Apple sålde 61,2 miljoner mobiltelefoner under det sista kvartalet ensam – ett hopp från 43,7 miljoner under samma period föregående år – Jag skulle säga ja.

De som tidigare köpt större Android-telefoner – eftersom Apple inte erbjuda någon fram till 2014 – var en stor del av detta: Tim Cook sade i april att bolaget såg ett rekordstort antal switchar.

WSJ konstaterar att Apple överväger tillägg av en tredje tillverknings leverantör att gå Foxconn och Pegatron för iPhone 6s och 6s Plus produktion i hopp om att minska väntetider för konsumenter som vill ha det senaste och bästa iPhone.

I likhet med andra “off år” där Apple tweaks den befintliga telefonmodell, få om ens några synliga förändringar förväntas i iPhone 6s.

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Apple redan delade två sätt det kommer att bli lättare att passa uppgraderingen iOS 9 programvara på din iPhone. Nu har det en tredje metod för att se till att iOS utnyttjandegraden är hög.

Telefonen kommer sannolikt att stödja Apples ForceTouch funktionen har snabbare LTE nedladdningshastigheter och förbättrad kamerafunktioner. Jag skulle inte bli förvånad att se mer minne ingår också tillsammans med en snabbare Apple-designade processorn att hålla iOS 9 trim.

Topptillbehör till datorn (september 2016)

Topp 10 program: Dessa skryta flest nedladdningar hittills i år

Hårdvara, Top tillbehör för din MacBook (september 2016), Social Enterprise, Top 10 program: Dessa skryta flest nedladdningar hittills i år, hårdvara, Top 25 tillbehör till din MacBook, rörlighet, Review: Romoss bärbar laddningsstation för företag som vill att glädja sina kunder

Topp 25 tillbehör till din MacBook

Recension: Romoss bärbara laddstationen för företag som vill glädja sina kunder