Google erkänner viktiga moln parter på första globala toppmötet

För några dagar sedan, betonade jag ett antal, moln integratörer, VAR och konsultföretag som har stigit till toppen av Amazon Web Services moln partnerprogram. Google, likaså har erkänt en “Premier” beteckning i sitt eget partnerprogram sedan 2011, men det höll inte den första partnern toppmötet tills för några veckor sedan – kalla cirka 400 chefer i Mountain View, Kalifornien, i slutet av februari för att dela bästa praxis och få lite träning.

I sin Google Enterprise blogginlägg om händelsen, Mark Hodgson, chef för globala partnerprogram för Google Enterprise, åter uttryckte sitt lags åtagande för 6000 plus partner starkt nätverk.

För en sak, planerar företaget att investera i ett partneruniversitet att höja ribban när det gäller partner tekniska färdigheter. Google också utvidga sin Premier elit beteckning för att täcka dess Google Search Appliance och nya återförsäljare program inriktat på Maps for Business, sade Hodgson.

Partnerskapet nivå Premier är reserverad för IT-tjänster företag som har visat sin kompetens till Google i en mängd olika sätt, inklusive antalet kunder står under förvaltning, antal certifierade proffs, antal publicerade kundframgångshistorier, och så vidare.

Under evenemanget, Google namnges också fem globala partners i år för vissa kompetensområden. Dom är

Softbank (Japan): Google Apps – kundförvärv

Cloud Sherpas (USA och APAC): Google Apps – Genomförande

Onix Networking (USA): Enterprise Search

SPH (Korea): Maps for Business

PA Consulting (Storbritannien och USA): Cloud Platform

Sök efter en Google Enterprise Partner (du kan filtrera efter plats, och huruvida partnern håller Premier status).

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

Softbank (Japan): Google Apps – kundförvärv, Cloud Sherpas (USA och APAC): Google Apps – Genomförande, Onix Networking (USA): Enterprise Search, SPH (Korea): Maps for Business, PA Consulting (Storbritannien och USA): Cloud Platform

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin