Australiska regeringen bör använda sin stora uppgifter kommission revisions

Australiska myndigheter bör dela sina uppgifter både inom och utanför regeringen, förbättra det sätt som uppgifterna används, och hålla jämna steg med den privata sektorn användning av stora uppgifter, har rapporten från Australian National kommissionen revisions rekommenderas.

Kommission revisionsrekommendationer

Regeringen måste flytta på nätet snabbare kommission revision, australiska regeringen bör använda sin stora uppgifter kommission revision, bör australiska prop utnyttja outsourcing kommission revisions

Rapporten säger brist på data inom områden som handikappomsorgen, åldrig omsorg, arbetssökande, och nackdel “hindrar insikter” i utförandet av några av de snabbast växande regeringsprogram. Exempel som ges i rapporten är att kombinera data hälso- och fängslande att “identifiera bättre vägar ur underläge”, och en brist på data avseende Job Services Australien förhindrar analys av eventuella interaktioner mellan välfärd och arbete. Rättsliga hinder för kopplar samman data bör tas bort, enligt rapporten, med en brist på forskning om Medicare Fördelar Schema och läkemedelsförmånerna uppgifter blockeras.

Det finns outnyttjad potential att använda avidentifierade data och nya data analytiska tekniker för att förbättra effektiviteten av regeringen “, enligt rapporten.” Kommissionen rekommenderar att regeringen erkänner behovet av att skydda integritetsfrågor, snabbt förbättra användningen av data i policyutveckling, leverans av tjänster och minska bedrägeri.

Socialt företagande, Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform, stora datamängder, är detta en ålder av Big OLAP,? Big Data Analytics, DataRobot syftar till att automatisera lågt hängande frukt uppgifter vetenskap, stora datamängder, MapR grundare John Schroeder steg ner, COO för att ersätta

Kommissionen sade att regeringen bör prioritera större stora dataprojektet över “nyckeltjänsteleverans organ”, såsom Department of Human Services, Institutionen för invandring, och australiska Beskattning Office och komplexa politikområden såsom Indigenous hälsa.

Big data var det enda område där regeringen behövs för att upp sitt spel enligt kommissionen, med cloud computing och e-förvaltning som områden där, federala regeringen inte rörde sig tillräckligt snabbt. Det sade den federala regeringen behöver en djärv strategi och digital mästare inom regeringen att göra e-förvaltning en framgång, rekommendera en “digital standard” strategi antas.

“Det finns ett begränsat värde i att samla in elektronisk information från medborgarna för att mata in manuella processer i avdelningar”, enligt rapporten.

Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform

Är detta en ålder av Big OLAP?

DataRobot syftar till att automatisera lågt hängande frukt uppgifter vetenskap

MapR grundare John Schroeder steg ner, COO för att ersätta