Anonym hackar Panda Security som svar på LulzSec anhållanden

Den hacktivist gruppen Anonymous har attackerat bevakningsföretag Panda Security strax efter myndigheter i dag greps fem män del av Lulz Security (LulzSec), en annan hacktivist grupp löst förknippade med den förstnämnda. 28-årige Hector Xavier Monsegur (Sabu), ledare för LulzSec, enligt uppgift informerat oss brottsbekämpning av hans kolleger kamraters namn: Ryan Ackroyd (Kayla), Jake Davis (Topiary), Darren Martyn (pwnsauce), Donncha O ‘ Cearrbhail (palladium) och Jeremy Hammond (Anarchaos).

Nu, Anonymous har stulit kontouppgifter (e-postadress och lösenord) för 114 anställda som arbetar på Panda Security, och postade dem på nätet för alla att se. Interna server detaljer har också avslöjat. Slutligen, utplånats de mer än två dussin domäner inom “pandasecurity.com” och andra flera domäner som ägs av bevakningsföretag genom att ändra dem för att visa en video berätta några av LulzSec: s hacking höjdpunkter från förra året. Videon är inbäddad ovan.

Här är vad Anonym skrev i svar på dagens händelser (AntiSec avser både anonym och LulzSec arbetar tillsammans)

#ANTISEC ÄR tillbaka igen KNACKAR Snitches DÖRRAR ORSAK TRAISON är något vi INTE FÖRLÅTA

Yeah Yeah, VI VET …, SABU snitched oss; AS vanligtvis händer FBI hotade honom att ta hans söner bort, (? Ihåg vad du brukade säga) Vi förstår men vi var DIN FAMILJ FÖR

Det är sorgligt och vi kan inte föreställa sig hur det känns att behöva titta på spegeln varje morgon, OCH SE DET killen som handlat sina vänner att polisen,. Hur som helst …

KÄRLEK TILL Lulzsec / Antisec FALLEN FRIENDS, de som verkligen trodde att vi kan göra skillnad, kärlek till dem Busted Anons, FRIENDS som kämpar för sin egen frihet NU, kärlek till de som kämpade för sin frihet i Tunisien, Egypten, Libyen, Syrien , Bahrain, Jemen, Iran, etc och ETC och ETC, kärlek till de som kämpade för yttrandefrihet, för en verklig demokrati, FÖR GOVT fri från korruption, för en FRI värld där vi kan dela vår kunskap FRITT

Kärlek till dem som kämpar för något de TROR PÅ

LulzSec mastermind hjälper FBI gripa ökända hacktivists, LulzSec hackare “fällde” av egen ledare, Anonym luras att installera Trojan, Anonymous reagerar på Symantec Trojan rapport, NASA: Hackare hade “fullt funktionell kontroll, Hackare stjäl unreleased Michael Jackson låtar från Sony

VI ÄR AntiSec, vi ll slåss till slutet

FBI OCH ANDRA shits, kom på US BROS, vi väntar på dig

Besök Sexy AntiSec ambassaden: [Tor] http: //ibhg35kgdvnb7jvw.onion/; Följ Antisec Crew: https://twitter.com/AnonymousIRC;Chat: irc.anonops.li #antisec

Här är vad AnonymousIRC skrivit på Twitter i fråga om att attacken

Säkerhet, USA brottsbekämpande kasta nätet bedragare bakom galler, säkerhet, FBI upptäcker överträdelser i amerikanska system statliga röst, Innovation, Tesla vinner konkurrens godkännande för $ 2,6 miljarder Solarcity förvärv, säkerhet, Tagen Sidenvägen plånbok betalningar i Shadow Mäklare exploit auktion kommit under kontroll

http://pandalabs.pandasecurity.com ÄGDA hårt av #AntiSec – Anledning: snitching på Anons för pengarna #Anonymous AntiVirusBackdoored #ROOTED; http: //cybercrime.pandasecurity.com OWNED hårt av #AntiSec – Anledning: snitching på Anons för pengarna #Anonymous AntiVirusBackdoored #ROOTED; http: //cloudprotection.pandasecurity.com OWNED hårt av #AntiSec – Anledning: snitching på Anons för pengarna #Anonymous AntiVirusBackdoored #ROOTED, Ohai Pandalabs och FBI. Vars huvud var avskurna? Vi glömde. http://pandalabs.pandasecurity.com/ #AntiSec #Anonymous Förvänta oss, alla dina baserar är tillhörde USA #Anonymous #AntiSec #LulzSec, för historieböckerna. https://pastebin.com/LM9vdNWy | FBI tror att du nu behöver du inte förvänta oss längre? Du har retade några pensionerade pirater, http:. //pandalabs.pandasecurity.com Oh shit. de är fortfarande låst ut från deras egna servrar … #Anonymous #LulzSec IfUAskForLulzLulzWillFindU, #LulzSec råd Panda Antivirus användare att bli av med det. Anledning: injicerade Shellcode #Anonymous #AntiSec FrontalCockCrash, Panda Security: “Var är lulz nu?” #LulzSec: “Här http://cybercrime.pandasecurity.com/” #Anonymous #BrutalButtRaeping AntiSec

Här är alla webbadresser som hackade

cybercrime.pandasecurity.com; antivirus-offers.pandasecurity.com; blog.cloudantivirus.com; cloudofficeprotection.pandasecurity.com; cloud.pandasecurity.com; cloudpartnercenter.pandasecurity.com; cloudprotectionbeta.pandasecurity.com.tar.gz; cloudprotection. pandasecurity.com; facebookfriends.pandasecurity.com; forgetsecurity.co.uk; forgetsecurity.co.za; forgetsecurity.es; go.pandasecurity.com; info.pandasecurity.com; information.pandasecurity.com; lavuelta.pandasecurity.com; maintenance.pandasecurity.com; momentos.pandasecurity.com; ondersteuning.pandasecurity.com; pandacompetition.pandasecurity.com; pandalabs.pandasecurity.com; prensa.pandasecurity.com; press.pandasecurity.com; promo.pandasecurity.com; protectyourfamily. pandasecurity.com; research.pandasecurity.com; securitytothecloud.pandasecurity.com; serviciospro.pandasecurity.com; servicos.pandasecurity.com; suporte.pandasecurity.com; techcenter.pandasecurity.com; uninstall.cloudantivirus.com; wiki.cloudantivirus. com; www.cnccs.es; www.forgetsecurity.de; www.forgetsecurity.se

Sebastian Zabala, Pandalabs teknisk direktör, pekades ut av hackare för att prisa arresteringarna i ett blogginlägg tidigare i dag. Det var titeln “Var är lulz nu?” Anonym inkluderat länkar till sin personliga blogg, hans Facebook-profil, hans Twitter-profil, och hans profil på Google+.

Här är vad Anonym skrev

Hej vänner,! pandasecurity.com, mer känd för sin skit ANTIVIRUS VI HAR BACKDOORED har tjäna pengar arbetar med brottsbekämpning att lurar och tjallare på anonyma aktivister. de hjälpte till fängelse 25 anonym i olika länder och de deltar aktivt i vår IRC-kanaler försöker Dox många andra. Bortsett hur clueless de är och hur motbjudande de ser suger polisen små kukar och även hur kul vi fick när de försöker sälja IT säkerhetstjänster xD som bara hjälper till att äventyra människor ännu mer, bidrar de att föra aktivist till fängelse. aktivister, inte ens hackare. vanliga människor som försöker desperat att kritisera orättvisor händer på deras länder just nu,. Vi ska bara säga

Japp vi vet om dig,. hur det känns att vara spionerade en,? äta kuk nu.

Var är lulz nu?

Riktigt bra nyheter. Jag har just läst att LulzSec medlemmar har gripits och att deras huvudsakliga huvud Sabu har arbetat som informatör för FBI. Det visar sig att han greps förra året, och sedan dess har han arbetat med brottsbekämpning.

Som sagt, riktigt bra nyheter 🙂

Kommer detta att innebära slutet av Anonym? Nej, det kommer att innebära slutet för LulzSec, men Anonymous existerade före LulzSec och kommer att fortsätta existera. Men vi förmodligen inte kommer att få se fler hack som de LulzSec hade begår, och en anonym kommer endast att använda deras kända barnsliga taktiken DDoS använder sin LOIC verktyg.

Publicerat 03/6/12 av Sebastian Zabala

LOL HAN bad om LULZ !!!!

Här är det LULZ

Ett annat problem är att ibland om du vill att infiltrera och du måste vara en av de brottslingar, måste du göra saker som du bör inte. I så fall måste du vara med brottsbekämpning. Vi måste hitta sätt att samarbeta ännu bättre med brottsbekämpning,., Säger Sebastian Zabala, forskningschef för Pandalabs.

Kort sagt, är anonym anklagar Panda Security för medhjälp brottsbekämpning. Corrons förnekar påståendena. Här är vad han sa på Twitter

Detta kommer att bli en rolig kväll #lulztojail :); Vi har vårt team att ta en titt i förvanskning just nu. Och undersökningar för att fånga brottslingar är alltid kul,), vilket har bara hände för några minuter sedan, så vi undersöker fortfarande kommer det att ta lite tid,. Alla påståenden som de gör är falska, ingen överraskning alls på det :); även om vi inte har hjälpt LE att sätta i fängelse någon LulzSec medlem, skulle jag ha älskat att vara inblandade i det.

Panda Security har följt upp med ett officiellt uttalande på Facebook

Den 6 mars hacking grupp LulzSec, en del av Anonymous, fått tillgång till en Panda Security webbserver värd utanför Panda Security interna nätverket. Denna server användes endast för marknadsföringskampanjer och att vara värd några av företagets bloggar. Varken huvud webbplats www.pandasecurity.com eller www.cloudantivirus.com påverkades i attacken. Attacken inte bryter mot Panda Security interna nätverk och varken källkod, uppdateringsservrar eller kunddata var nås. Den enda information som nås var relaterade till marknadsföringskampanjer såsom landningssidor och vissa föråldrade referenser, inklusive förmodade referenser för anställda som inte har arbetat på Panda i över fem år.

Vi fortsätter att undersöka orsaken till intrång och kommer att ge mer information så snart de blir tillgängliga. Samtidigt vi försäkra alla våra kunder och partners att ingen av deras uppgifter har äventyrats och att våra produkter och tjänster fortsätter att fungera som vanligt.

Du kan läsa allt Anonymous skrev själv över på pastebin.

USA brottsbekämpande kasta nätet bedragare bakom galler

FBI upptäcker överträdelser i amerikanska system statliga röst

Tesla vinner konkurrens godkännande för $ 2,6 miljarder Solarcity förvärv

Beslagtagna Silk Road plånbok betalningar i Shadow Mäklare utnyttjar auktion kommit under kontroll