Acronis VMProtect 7 erbjuder återställning till VMware vSphere användare

Acronis nyligen lanserat VMProtect 7, en backup och återställning produkt som riktar sig mot VMware vSphere miljö som leds av vCenter. Denna produkt passar helt enkelt rätt i den miljön och gör det enkelt att säkerhetskopiera hela virtuella serverbilder.

Acronis, en ledande leverantör av skyddslösningar återhämtning och data katastrof för fysiska, virtuella och molnbaserade miljöer, tillkännagav idag Acronis®vmProtect ™ 7, införa nya förvaltningsalternativ, VM-replikation och stöd för Exchange, för att förbättra och påskynda backup och återställning metoder för VMware®vSphere ™ servrar.

Utöver sin intuitiva webbaserade gränssnittet, Acronis VMProtect 7 integrerar nu sömlöst med VMware vCenter ™, vilket gör att administratörer att använda en konsol för att hantera alla sina uppgifter. Det erbjuder nu avancerad replikering kapacitet med failover och återställning efter fel, och möjligheten att köra en virtuell maskin direkt från säkerhetskopian, vilket dramatiskt förbättrar tiderna att återhämta sig. Även i händelse av den totala server fel, gör ren metall återhämtning (BMR) en hel maskin som skall återvinnas till olika maskinvaror, vilket avsevärt minskar driftstopp. Med stöd för Microsoft Exchange objekt, Acronis VMProtect 7 eliminerar behovet av att skapa en separat Microsoft® Exchange backup när man söker efter ett visst e-post eller förlorat kontakten.

Med antagandet av virtuella servrar fortsätter att accelerera bortom företaget i småföretag på en förutspådd tillväxt på 21 procent1 ger automatisk katastrofplan en lättanvänd steg-för-steg-guide för alla att tryggt och snabbt återhämta en maskin, även på distans, efter ett systemfel.

VMProtect 7 förmåga att säkerhetskopiera virtuella servrar, trots att de har flyttat från sin ursprungliga värdsystemet, visar förmågan att återställa enskilda filer, regissörer eller Exchange kataloger som Acronis har arbetat med VMWare att skapa verktyg som direkt behandlar typiska kundkrav.

Sedan en tid tillbaka har Acronis fokuserat på att göra säkerhetskopiering och återställning lätt för medelstora företag. Som virtuell maskin programvara funnit sin väg in i dessa organisationer, Acronis utvecklat metoder för att säkerhetskopiera virtuella servrar, oavsett om den virtuella maskinen programvara var VMwares ESX Server, Citrix XenServer, KVM eller Microsoft Hyper-V.

Acronis dock möter hård konkurrens från ett antal leverantörer. Den nisch som det har valt är mellanklass. VMProtect 7 är avsedd att vara en mycket enkel att använda för säkerhetskopiering och återställning verktyg som inte är så komplicerat som konkurrerande produkter. Detta gör sina produkter mycket intressanta för målgruppen.

Andra leverantörer erbjuder sina företag backup produkter i mindre konfigurationer. Dessa produkter är ofta mycket omfattande och, naturligtvis, mycket komplex. Acrois påpekar som har IT-administratörer inte förstår kommer inte vänja. Detta kan negativt påverka förfaranden för katastrofåterställning.

Datacenter, IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinera, artificiell intelligens, Nvidia erbjuder upp AI superdator för ideell forskning

Om din organisation har valt VMwares virtualiseringsmiljö, skulle det vara klokt att utvärdera Acronis “produkter.

IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Nvidia erbjuder upp AI superdator för ideell forskning

Vad Acronis har att säga om VMProtect 7

ögonblicksanalys