Google planerar två Android Wear smartwatches med Google Assistant

Google internt bygga två Android Wear smartwatches, enligt Android Police, och de kunde vara Nexus-märkta.

Rapporten säger en av de smartwatches blir större, med en diameter på 43.5mm och funktioner LTE, GPS, och en pulsklocka.

Googles Android Wear vill göra smartwatches mer användbar och tilltalande för massorna. Här är vad du behöver veta.

Den mindre Android Wear Smartwatch kommer inte att omfatta LTE eller GPS, och den har en diameter på 42mm. Till skillnad från den större Smartwatch, den mindre sägs har utbytbara band och en mer “Apple Watch-liknande” design.

De nya Android Wear smartwatches från Google skulle kunna frigöras efter nästa Nexus telefonen från en HTC-Google samarbete.

Google använder sin Nexus plattform för att visa upp maskinvara man tror fungerar bäst med den senaste versionen av Android. Medan Nexus-enheter säljs till konsumenter, det ses som ett sätt för Google att lägga en ram för Android-enhet OEM.

Android Police, med hänvisning till flera källor, lägger de två smartwatches kan funktionen Google integration Assistant – plattformen Google presenterade på Google I / O 2016 – som ett sätt att användare ska få bakgrundsinformation genom “en pågående tvåvägs dialog”.

Assistenten är en omgivande upplevelse som kommer att fungera sömlöst över enheter och sammanhang “Google skrev i ett blogginlägg efter Developer Conference i maj.” Så du kan kalla Googles hjälp oavsett var du är eller vad sammanhanget. Den bygger på alla våra år av investeringar i djupt förstå användarnas frågor.

Google meddelade också Android Wear 2,0 i maj som den största uppdateringen till Android Wear sedan starten. Den har ett nytt användargränssnitt, fristående program, förbättringar av Google Fit och mer. Det är för närvarande i testning med utvecklare och förväntas lanseras under hösten.

Ingen prissättning eller releasedatum har läckt ut för smartwatches. Google avböjt att kommentera ryktet.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Android Wear: Vad du behöver veta

Microsofts Ballmer på hans största sorg, iPhone 5c, iPhone 5s: Apples planer, Shuttleworth: Ubuntu Edge var en “tidsmaskin, Bästa Android smartphones

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Mer från webbplatsen