Apple släpper iOS 9.3.1, fixar hyperlänk krasch bugg

Om du har drabbats av iOS 9.3 hyperlänkar bugg, är din vänta för en fix över som Apple skjuter ut iOS 9.3.1 till iPhone och iPad användare.

Enligt Apple uppdateringen “åtgärdas ett problem som orsakade program inte svarar efter att trycka på länkar i Safari och andra program.” Med andra ord, fixerar detta hyperlänkar bugg att vissa användare har klagat på.

Om du utför uppdateringen over-the-air (OTA) sedan uppdateringen kommer att vara liten. Via iTunes kan du räkna med att ladda ner en multi-gigabyte fil. Hursomhelst, bör detta vara slutet av den irriterande bugg.

Intressant, trots två uppmärksammade buggar, är iOS 9.3 mer stabil än tidigare versioner av iOS och mer robust än Android 6.0.

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

I nya drag, kommer Apple inte avslöja öppna helgen iPhone 7 försäljning

För priset, är iPhone SE totalt stjäla, Samsung app bekräftar Galaxy S7 Active är på gång, Förvandla din smartphone till en VR-headset för endast $ 10; Gör Apple tycker att det är “tråkigt” att det finns så många gamla iPads ute för?

Apples misslyckades mode chansning

Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik, rörlighet, i ny rörelse, kommer Apple inte avslöja öppning weekend iPhone 7 försäljning, innovation, Apples misslyckades mode chansning