Så många som 200.000 HP pekplattor på vägen

HP har studsat över hela kartan med sin hantering av HP styrplattan, från missnöje vid lanseringen annullering av produkten på bara några veckor. Senast meddelades att det var att göra en begränsad produktion köra för att få styrplattan i händerna på de tusentals som beställt en vid brand försäljning prissättning, men fick inte en på grund av begränsad inventering. Denna körning kan vara betydande om information som kommer ut av HP: s partner är korrekt.

HP styrplattan: Allt du vill veta, Hur kan man förbättra resultatet för din nya HP styrplattan, HP: s styrplattan brand försäljning: Nedfallet, HP punts på WebOS, avbryter styrplattan, skär utsikter, En berättelse om två fel: Microsofts Kin och HP: s styrplattan ; webOS: En övertygande OS som aldrig dök upp på hårdvara, fem lektioner tablett OEM kan lära av HP styrplattan fiasko

DigiTimes rapporterar att de som misstänkte ny körning av pekplattor var HP: s sätt att rensa pipelinen av hårdvarukomponenter som tillverkningspartner lämnades håller med det oväntade produkt inställda, är korrekt. Leverantörer rapporterar att HP hade ursprungligen beställt tillverkning av 900.000 – 1.100.000 pekplattor, men bara tog leverans av 800.000 – 900.000. Branden försäljningen av pekplattor på $ 99 var ganska betydande, om dessa siffror är korrekta.

Nästa produktionskörning av HP styrplattan kommer att använda upp de återstående delar inventering, vilket är 100.000 – 200.000 enheter, beroende på hur många HP redan har sålts. Detta talar väl för dem som vill ha en billig styrplattan men som inte fick en i den ursprungliga försäljningen. Det innebär också över en miljon pekplattor kommer att vara i kundens händer, vilket är betydelsefullt för en utgången produkt, även vid ett hundra dollar.

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär, Enterprise Software, HPE i samtal om att sälja av sin programvaruportfölj, Enterprise, HPE uppdaterar Vertica, ökar maskininlärning funktioner i Haven Ondemand

Ytterligare HP styrplattan täckning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär

HPE i samtal för att sälja sin programvaruportfölj

HPE uppdateringar Vertica, ökar maskininlärning funktioner i Haven Ondemand