Kraftsystem utloggning med Windows 2000: s WinExit skärmsläckare

Användarna är inte alltid mycket bra om du loggar ut från sina datorer när de lämnar för dagen.

Däremot kan det vara nödvändigt för alla, användare som ska loggas ut av säkerhetsskäl eller för att se till att processer såsom, backup kan slutföras. Du kan tvinga utloggning med en skärmsläckare, som ingår i Windows 2000 Resource Kit.

Den WinExit (Winexit.scr), skärmsläckare loggar ut den aktuella användaren efter en viss inaktivitet tid. När, WinExit engagerar, visar den en dialogruta med, en timer och användardefinierade meddelande. När timern når noll; initierar skärmsläckaren en utloggning process.

WinExit kräver ett register, behörigheter ändras för att möjliggöra icke-administratörer att använda skärmsläckaren. Se, Windows 2000 Resource Kit dokumentation för Winexit.scr, att lära sig vilka registerinställning för att ändra.

Windows 2000 Server

Om nätverket omfattar system som kör UNIX eller Linux, är det troligt att du måste tillåta dessa kunder att skriva ut på skrivare värd, Windows 2000 Server. Med dessa klienter, kan ett program använda Line, Printer Remote (LPR) tjänst för att skicka ett dokument till en utskriftshanteraren.

Medan Windows 2000 och Windows XP-klienter inte behöver LPR, tjänsten för att skriva ut till en TCP / IP-baserad skrivare, UNIX och Linux-klienter fortfarande, kräver tjänsten. Det första steget i att möjliggöra dessa kunder att skriva ut till en, skrivare värd Windows 2000 Server är att lägga till Print Services for UNIX, som, ingår i Windows 2000 Server.

Du kan lägga till denna tjänst via Lägg till / ta bort program, på Kontrollpanelen. Följ dessa steg

Skrivare, Ricoh ökar investeringar i Brasilien, hårdvara, HP: s Q3 slår uppskattningar men PC, skrivare elände fortsätter, 3D Printing, Bioprinting ben och muskler:? De bläckstråleskrivare cell skrivare som formar framtiden för transplantationer, hårdvara, Samsung släpper SDK för B2B skrivare UX

Kontrollera sedan att du har konfigurerat att tjänsten ska starta, automatiskt. Öppna konsolen Tjänster lokalisera TCP / IP Print Server, service och konfigurera den för automatisk start. Starta tjänsten om den inte har, redan har gjort det.

Därefter konfigurerar målskrivaren för LPR. Öppna, egenskaper för en befintlig skrivare i mappen Skrivare, eller lägga till en ny, skrivare. Om du lägger till en ny skrivare, välj Skapa en ny port alternativet, guiden Lägg till skrivare och lägg till LPR porttyp. Om du modifierar en, befintlig skrivare, till LPR-porten från fliken Portar i skrivarens, egenskaper.

När du lägger till LPR tjänsten till skrivaren, UNIX och Linux, värdar kommer att kunna skriva ut på den över nätverket.

Ricoh ökar investeringarna i Brasilien

HP: s Q3 slår uppskattningar men PC, skrivare elände fortsätter

Bioprinting ben och muskler: De bläckstråleskrivare cell skrivare som formar framtiden för transplantationer

? Samsung släpper SDK för B2B skrivare UX