Google+ släpper sin inre meme

Från evigt bara att trollansikte, verkar Internet memeology ha förfört Google i att införa en generatorfunktion.

Collin McMillen från Google-teamet, införde några exempel bilder för att se till användare antingen gnugga sina händer i väntan eller fruktar potentiella flod av “Rage Comics väg mot dem genom deras cirklar på Google+.

Google kommer snart att rulla ut det nya fotot textverktyget för Google+, som gör det möjligt för användare att skapa memes snabbt innan de skickas ut i den vidsträckta sina cirklar. Verktyget använder samma typsnitt som de flesta Internet memes genomföra, och allt en användare behöver göra är att släppa en bild in i Google+ delningsrutan och klicka på “lägga till text” knappen.

Funktionen, på samma sätt som Gmails nya klottra funktion, troligen introducerades som ett sätt att tilltala en yngre publik. För en plattform som hittills inducerade mer av en “professionell” publiken, är induktion av Memebase mentalitet inte nödvändigtvis en förväntad ny funktion.

Uppdateringen väntas inom de närmaste dagarna. För den unga generationen som inte har lust att använda fotoredigeringsprogram för att skapa memes, kan detta vara en funktion som kommer att locka dem att använda Google+ oftare.

Räkna med att se Y U Ingen Guy visas i dina cirklar gång snart.

Källa Google

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Klottra din e-post:? Ny funktion för Gmail iOS, Google fixar offline Gmail-appen ökar elev överklagandet, Vad Googles piratkopiering “nonsens” och en utlämnade elev har gemensamt, Googles QR-kod inloggnings experiment slutsatsen, Detox från Facebook, Twitter Google+: Kan du göra det?

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september