Google Apps omfattar nu mer än 6000 återförsäljare experter

Google Apps har vuxit till att omfatta över 6.000 återförsäljare, som i huvudsak Apps experter som betjänar kunder från företag, myndigheter och utbildningsinstitutioner världen över.

Google touts att återförsäljare är “betrodda inför din relation med Google Apps” eftersom de hantera allt från kundfakturering att stödja.

För ytterligare trygghet, dessa experter personal också på hållaren som är officiellt certifierat i implementera Google Apps.

Några av deras uppgifter hör att hjälpa Google Apps-kunder med första moln adoption, utbildning av anställda, genomföra datapolicy integrera applikationer med befintlig programvara och infrastruktur, och nu hantera lagring via Google Drive.

Prajesh Parekh från Google Apps återförsäljare Team förklarade i ett blogginlägg på onsdag om vikten av programmet, anmärka att “Google Apps-återförsäljare har investerat människor, tid och resurser till att bli en expert på och tillhandahåller specialiserade tjänster för Google Apps – så du behöver inte. ”

Nuvarande och potentiella Google Apps-kunder kan registrera sig på nätet om intresserad av att lära sig mer om återförsäljaren programmet och gemenskap.

? Googles DeepMind hävdar viktig milstolpe i tillverkningsmaskiner tala som människor

Google köper Apigee för $ 625.000.000

Box integreras med Google Dokument, Spring

? Google vederlägger Microsofts Edge batteri påståenden: Chrome på Surface varar längre

? Artificiell intelligens, Googles DeepMind hävdar viktig milstolpe i tillverkningsmaskiner tala som människor, utvecklare, Google köper Apigee för $ 625.000.000, Cloud, Box integreras med Google Docs, Spring, Mobility, Google vederlägger Microsofts Edge batteri påståenden: Chrome på Surface varar längre