Enterprise datalagrings leverantör Ren Storage filer IPO

IPO aktivitet fortsätter att plocka upp ångan i teknikbranschen återigen som ren Storage blir den senaste spelaren till officiell akt sin pappersarbete.

speciell funktion

Hur man planerar, hantera och optimera företagets lagring för att hålla jämna steg med datafloden.

Företaget lagringsleverantör sparade dess Form S-1 med United States Securities and Exchange Commission på onsdag.

Trots tillkännagivandet och erforderlig initial pappersarbete, ett antal frågor kvarstår.

Först, här är vad vi vet.

Ren Storage planerar att lista klass A stamaktier under kortnamnet “PSTG.”

Om man tittar på balansräkningen, ren Storage rapporterade $ 74.100.000 i intäkter för tremånadersperioden som avslutades den 30 april 2015. Det är upp 201 procent jämfört med samma period år från 24.600.000 $ samtidigt 2014.

Men ren Storage slutade också att kvartalet med en nettoförlust på $ 49.100.000, upp från $ 30 miljoner dollar i förluster under samma tidsperiod 2014.

Lagring, NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinera, lagring, Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip

arbetskraften ren Förvarings räknas för mer än 1100 anställda som den 31 juli, 2015. Tillfällighet, ren Storage markerat har över 1100 företagskunder samt.

Morgan Stanley och Goldman Sachs kommer att fungera som bly bok-running chefer för den föreslagna erbjudandet. Barclays, Allen & Company och BofA Merrill Lynch har alla utnyttjas för att hjälpa till som bok-running chefer. Pacific Crest Securities, Stifel, Raymond James och Evercore ISI kommer att fungera som co-managers.

Ändå har Ren Lagring inte avslöjat vilken börs planerar att handla på och har inte heller angett antal aktier som erbjuds och prisintervallet för den föreslagna erbjudandet.

Tidigare i sommar, lanserade Mountain View, Kalifornien-baserade företaget en ny lagringsarray tillsammans med nya verktyg uppgraderingsprogram och molnhantering.

Sammantaget visar den nya flaggskepp en grundsyn som flashbaserade lagringssystem håller på att bli norm i datacentret – att inte tala om ren Storage tar på en mer direkt attack på IT trogen EMC.

NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip