Amazon Echo nu tillgängliga för alla för $ 179,99

Amazon Echo, som finns att köpa endast inbjudan sedan dess release, är nu öppen för allmänheten. Amazon gör den tillgänglig för förbeställa till alla köpare med frakten att börja 14 juli.

Echo är en svart cylinder för hemmet som är en del ljudsystem, del sökmotor, och en del assistent. Bara prata med Alexa – som AI inne kallas – från var som helst inom 30 fot och hon kommer att svara med den önskade informationen. Förfrågningar görs med naturligt språk, och Echo är mycket bra på att analysera begäran korrekt.

Jag var så imponerad av Echo som jag tilldelades det en sällsynt perfekt 10 betyg. (Vår systersajt denna webbplats granskade också enheten men gav det en 6,9 rating Se:.. Amazon Echo talar prat, men fortfarande behöver lite arbete på att gå på promenad)

Se relaterade: Amazon Echo granskning: En perfekt 10 | Amazon Echo: Fem månader, är det den mest använda gadget i mitt hem

Från min webbplats översyn av Amazon Echo

Amazon har varit att lägga funktionalitet sedan frisättning av Echo förra året, och det kan nu arbeta med smarta hushållsapparater och strömma musik från stora tjänster som Spotify, Pandora och iTunes. Man måste undra om Apple Music kommer snart läggas till Echo repertoar.

Amazon Echo kan beställas början idag för $ 179,99, med leverans start 14 juli Under inbjudan perioden Amazon Prime medlemmar kan köpa Echo för $ 99, men Amazon berättade webbplatsen specialpriset är inte längre tillgänglig och alla köpare måste betala $ 179,99.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Amazon Echo: Det suger. Det är grymt. Det suger. Vi vill ha två mer, Ett dussin tips och tricks, Echo: Tyvärr du inga SONOS, Det är den mest använda gadget i mitt hem, hur Echo är långsamt, tyst blir din Smarthome nav, Amazon Echo beta SDK kommer, Echo pratar med Google Kalender, Den läser nu Audible böcker

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus