Dell nu sjöfarten XPS 12 Ultrabook / tablett med Intel Haswell processorer

Dell lanserade XPS 12 höstas, som ett av de första Windows 8 bärbara datorer som kan växla mellan bärbara datorer och surfplattor lägen,. Förra månaden meddelade bolaget, att det skulle vara att lägga till Intels nya Haswell processorer till en uppdaterad version av anordningen, och denna vecka Dell har börjat sälja uppdateras 2013 XPS 12.

Som alla efter Intels lansering av den fjärde generationens Core-processorer vet, de Haswell chips erbjuder bättre prestanda och samtidigt stärka batteritid. Dell hävdar att de nya processorerna kommer att öka XPS 12 hastighet av 1,6 gånger och batteritid med 2,5 timmar. (De kommer också att öka sin utgångspriset, men mer om det i en bit.)

Förutom den Haswell uppgradera, har Dell gett XPS 12 stöd för Near Field Communications, så att du kan överföra filer genom att trycka en NFC-stödanordning till Ultrabook.

Den förväntade batteritid hopp kommer att övervinna en av XPS 12 svagheter, baserat på Sandra Vogels översyn från tidigare i år, som annars lovordar systemets svängbara skärm och övergripande design.

Tabletter, Amazon medför Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8, Tabletter, Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer, bärbara datorer, ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360- grad cabriolet, tabletter, Huawei MediaPad M3 okta-core tablett

Den tidigare versionen av XPS 12 har fått en prissänkning med införandet av den nya modellen. Den nya startpris är $ 1,099.99, medan Haswell versionen börjar på $ 1,199.99. Till detta pris får du en Core i5-4200U processor, 4 GB RAM, och 128GB SSD. För $ 200 mer, kan du uppgradera till en Core i7-4500U och 8 GB RAM, medan 1999 $ konfigurationen håller i7-4500U och 8 GB RAM-minne, men ger en massiv 512GB SSD.

Amazon ger Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8

Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer

ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Huawei MediaPad M3 okta-core tablett