Citrix ögon stort område nätverk optimering via Cloudbridge

Citrix på tisdag sade att det kommer att expandera sin Cloudbridge linje med stort område nätverk optimeringsverktyg.

Cloudbridge inkluderar en familj av system avsedda för mellanstora datacenter och filial distributioner. Cloudbridge 2000 och 3000 skickar idag för mid-range datacenter tillsammans med Cloudbridge 600 och 700 är för filial distributioner. Cloudbridge 4000 och 5000 inkluderar wide area nätverk (WAN) optimering och levereras under det andra kvartalet.

I ett nötskal, är Citrix sammanslagning sin Branch Repeater, som levererar PC-program till virtuella skrivbord med Cloudbridge, som ansluter till Amazon Web Services, Microsoft Azure och datacenter.

Citrix, som meddelade nyheten på Interop i Las Vegas, är ett av många företag som vill ha en lineup att överbrygga befintliga datacenter med offentliga molntjänster säkert. Citrix har som mål att kombinera sin XenDesktop, XenApp och Cloudbridge i ett datacenter bunt.

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom, Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar, Cloud, Michael Dell på balans EMC affär: “Vi kan tänka på årtionden

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”