10 skäl att köpa Samsung Galaxy S7

Medan jag postat min 10 skäl att köpa HTC 10, kan jag hitta lika många anledningar för dig att överväga Samsung Galaxy S7. Jag köpte min T-Mobile Galaxy S7 Edge för en månad sedan och det så bra att det knackade iPhone från toppen av min bästa lista 10 smartphones.

HTC 10 har flera unika funktioner.

Förutom att placera den på toppen av min bästa 10 smartphones listan, valde jag Samsung Galaxy S7 från HTC 10, LG G5, och Samsung Galaxy S7 Android flaggskepp.

Samsung Galaxy S7 och S & Edge finns på alla amerikanska flygbolag och allt tyder på att Samsung gör bra med den senaste flaggskepp. Här är tio skäl att köpa Samsung Galaxy S7 eller S7 Edge

Var och en av oss har olika behov när det gäller smartphones, vilket är en stor sak om Android-plattformen och dess “vara tillsammans, inte samma” slogan. Samsung Galaxy S7 är ett bra val om du vill vattenbeständighet, trådlös laddning, och att Super AMOLED skärm.

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

I nya drag, kommer Apple inte avslöja öppna helgen iPhone 7 försäljning

Hands-on med en Samsung Galaxy S7 Edge på Republic Wireless: En bättre WiFi ringer erfarenhet

Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik, rörlighet, i ny rörelse, kommer Apple inte avslöja öppna helgen iPhone 7 försäljning, rörlighet, Hands-on med en Samsung Galaxy S7 Edge på Republiken Trådlös: En bättre WiFi ringer erfarenhet, innovation, Apples misslyckades mode chansning

Apples misslyckades mode chansning