Kinas Lenovo går solo med smart telefon

Det är dock glädjande att notera att vissa inhemska leverantörer har börjat utveckla mobila chips “, fortsatte han.

Fei kände att det var meningslöst att utveckla Kina tillverkade teknik till förmån för nationell prestige.

Han var övertygad om att G900 skulle visa upp Kinas framgångar, men kände också att det bör överlåtas till marknaden att avgöra om en handenhet bör innehålla lokalt utvecklad teknik. Det vore oklokt att plöja vidare med instabil, dyr hårdvara helt enkelt eftersom det gjordes i Kina, sade han.

Lenovo, som en viktig kinesisk firma, bör sträva efter att ha en egen immateriella rättigheter. Dock kände han Kina företag bör dra samman i gemensamt anta Kina utvecklade plattformar och standarder.

Hårdvara, Lenovo biffar upp PC erbjudande med 2-i-1 tablett Yoga bok, Yoga 910 konvertibla laptop, hårdvara, Lenovo bloats upp Android med Microsoft Office och Skype, datorer,? Lenovo förblir positivt trots sex procent 1Q17 intäktsminskningen, rörlighet, Moto Z Force Droid Edition recension: splitter display, batteri för att hålla, och funktionell modulär design

G900 är den första av tre produkter släpptes av Lenovo och ZHIA. Gruppen leds av Lenovo Mobile, CECT, DTT och Capital Nokia och består av mer än 20 företag som sysslar med forskning och produktion av mobiltelefoner.

G900 mäter 93,3 x 54,5 x 23,4 mm och väger bara 110 gram. Det påstår sig ha en stand-by-tid på 120 timmar och taltid på 3,5 timmar. Den har en 260 tusen-färgpekskärm, och använder EGSM 900MHz och DCS 1800MHz nätverk.

Funktioner inkluderar GPRS (General Packet Radio Service) Klass 10, EMS (Enhanced Messaging Service), MMS (Multimedia Messaging Service), bildredaktör, handskriftsigenkänning programvara och PC-synk. En digital kamera fäste är valfritt.

Dessutom tillåter G900 två-chip-systemet att enheten kan användas i en ren-PDA eller ren-telefonläge. Detta gör att handenheten användas säkert som en PDA ombord på ett flygplan, till exempel.

webbplatsen Kinas Zhang Lan rapporterats från Peking.

Lenovo biffar upp PC erbjudande med 2-i-1 tablett Yoga bok, Yoga 910 konvertibla laptop

Lenovo bloats upp Android med Microsoft Office och Skype

? Lenovo förblir positivt trots sex procent 1Q17 intäktsminskningen

Moto Z Force Droid Edition recension: splitter display, batteri för att hålla, och funktionell modulär design