Gratis online checköverföringar via Citibank

Banken kommer att behandla och postkontroll till svars betalningsmottagare utan kostnad.

Dessutom sade banken sitt system verifierar automatiskt fonden tillgänglighet innan utförde transaktionen. På så sätt behöver kunderna inte betala en avgift studsa kontrollera om det finns tillräckligt med pengar i sina konton.

Betala någon är tillgänglig för Citibank kunder med sparande, kontroll eller Ready Credit konto.

Kontroller kan utfärdas på en vecka, var fjortonde dag, månad eller år och framtids daterad kontroller kan utfärdas för upp till högst 60 dagar.

Enligt Shirley Pee, Citibank vice vd för direkt bank, är S $ 20.000 (US 11.100 $) per dag, med inga begränsningar på antalet kontroller och betalningar en kund kan göra överföringsgränsen.

Hon sade att det skulle ta en dag för att rensa en online check om transaktionen görs före 22:00.

Samtidigt ger tjänsten också kunder möjlighet att överföra pengar elektroniskt till en mottagarens konto. För att göra detta måste erbjuda kunderna betalningsmottagarens bankkontouppgifter.

Går utöver S’pore, Citibank regionala e-handelstjänster regissören DK Sharma sade att bortsett från Singapore, är den nya online betaltjänsten endast tillgängligt i USA,. På frågan varför Singapore valdes, Sharma citerade hög datakunskaper och Internetpenetrationsgraden i öriket som skäl.

Telekomföretag, TPG gäller att delta i Singapore mobil auktion spektrum, säkerhet, VPN förbud för att skydda upphovsrätten diskriminerande, kommer att driva användare under jord, innovation, Själv köra taxi att erbjuda gratis åkning i Singapore, Banking, Singapore öppnar lab för fintech experiment

Han berättade för reportrar att det finns planer på att utöka tjänsten för överföringar utanför Singapore men inte avslöja detaljerna.

Men Sharma sade att Citibank också såg på möjligheten att rulla ut nätet betaltjänsten i länder, däribland Japan, Korea, Taiwan, Hong Kong och Australien, utan att ange någon tidsram.

På en fråga, Citibank land marknadschef William Glickert avböjde att säga hur mycket som investeras i att utveckla tjänsten.

TPG gäller att delta i Singapore mobil auktion spektrum

VPN förbjuda att skydda upphovsrätten diskriminerande, kommer att driva användare under jord

Självdrivande taxi att erbjuda gratis åkning i Singapore

Singapore öppnar lab för fintech experiment