Första intrycket av Windows Phone 7: Samsung Omnia 7

Samsung Omnia 7 är en av de första telefonerna att köra den nya Windows Phone 7 mobila operativsystem. Jag köpte telefonen från min mobiloperatör och använde det som min primära arbetstelefon för den senaste veckan, omkoppling från Apple iPhone 4.

Här är vad jag tycker om telefonen

Vad jag inte gillar om telefonen

Om du letar efter ett företag per telefon som fungerar bra med Microsoft appar kan Samsung Omnia 7 är rätt telefon för dig.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga

NBN kommer att sätta Australien i en “ledande ställning”: Bill Morrow

Omnia 7 ser ut som en seriös verksamhet telefon, med avsmalnande sidor och hörn skarpare än iPhone. Vid 4 inches är skärmen märkbart större än iPhone. AMOLED skärm visar djup kontrast och klara färger, det är verkligen en fröjd att titta på, Windows Phone 7: s användargränssnitt är lysande och unik – mycket affärsmässiga med ordrika titlar flyger runt.. Egentligen ser ut lite som en över animerade PowerPoint med flygande punkter. Inga söta ikoner här som iPhone, det är strikt affärer. Enligt en snabb omröstning på kontoret, halv gillade ordrik användargränssnittet och hälften inte,. Du kan redigera Microsoft Word och Excel-dokument på telefonen utan att installera någon extra programvara, och telefonen kan användas med företagets Sharepoint 2010 server. Windows Phone 7 är verkligen den bästa telefonen för att arbeta med Microsoft Office-dokument,. Låset skärmen på telefonen visar hur många olästa e-postmeddelanden du har. Jag älskar den här funktionen, som tyvärr saknas i iPhone,. Telefonen har ett bra urval av betalda, högkvalitativa spel vid lanseringen.

Telefonen ansluts enkelt till Exchange Server för synkronisering e-post, men jag kunde inte bläddra i företagets adressbok i mitt Exchange Server 2003. Tydligen är det en bugg,. Till skillnad från iPhone, kan du inte ansluta till ett Wi-Fi nätverk whicj SSID är dolt. Detta kan orsaka problem för vissa företagsnätverk,. Jag missade program som jag använder ofta på iPhone och Android-telefoner, som LogMeIn, Dropbox och Angry Birds,. Ingen kopiera och klistra in, ingen multitasking, inget stöd för Flash ännu. Det är nästan som att använda den första generationens iPhone.

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom;? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga, NBN, NBN kommer att sätta Australien i en “ledande ställning”: Bill Morrow