Dell lanserar färgstarka nya Inspiron R bärbara datorer, inklusive rosa och röda modeller

För en tid sedan, Dell räknat ut att konkurrera på specifikationer för bärbara datorer prissatta under $ 1000 blev allt svårare eftersom fler spelare kom in i bärbara spel. Tillsammans med HP, har datorn jätte försökt att differentiera sina bärbara utbudet genom estetik, inklusive anpassade fall grafik från samtida konstnärer. Som back-to-school inköpsmetoder, är det nu införa den nya Inspiron R lineup med några ljusa färgval, tillsammans med uppdaterade Intel mobila processorer.

En av de fyra färgalternativ är inte standard silver du ser överallt – Dell har begränsat metall handen krom kanter – och en är inte en gång trendiga vitt. I stället kommer linjen i svart, blått, rött och rosa nyanser – det senare en uppenbar nick mot kvinnliga gymnasist. För dem som är intresserade specifikationer så mycket som färgval, kommer R-serien i 14-tum, 15 tum, och 17-tums sorter, förpackning Intel Core i3 och i5-processorer och erbjuder alternativ som ATI Radeon diskreta grafikkort och Intel Wireless Display teknik för att strömma video från den bärbara datorn till en HDTV utan några kablar (med en extra Wireless Display TV-adapter).

Gizmodo har skrivit Dells offentliggörandet av nya Inspirons som är tänkt att köra i morgon, när systemen ska börja sälja på företagets webbplats som börjar på $ 449. Dessutom kommer du att kunna köpa bärbara datorer till Fry elektronik, en mestadels västkusten kedja som kommer att ha nya Dells i lager börjar 25 juni.

[Gizmodo]

Moln, Michael Dell tar ordförande plats VMware ombord, moln, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, Dell, Dell Technologies inlägg Q2 resultat, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Michael Dell tar ordförande säte på VMware ombord

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies inlägg Q2 resultatet

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar